PL EN RU

mgr

Ilona Szwedziak-Bork

Katedra
Katedra Prawnych Problemów Administracji i Zarządzania
Dyżur
B412 Sem. letni 2018/19 - środa 12.00 - 13.30
Telefon
22/ 55 34 024

Najbliższy dyżur

2019-02-01

Szanowni Państwo,

 

Najbliższy dyżur odbędzie się 7 lutego (czwartek) w godz. 12:00 - 13:30. 

 

Z poważaniem,

Ilona Szwedziak - Bork 

Podstawy zarządzania - oceny

2019-01-28

Szanowni Państwo,

 

W folderze PZ znajdą Państwo skany list z rozliczeniem semestralnym. 

Zwracam uwagę, że brak oddania jednej z prac bądź większa liczba nieoobecności (NB>2) stanowią przeszkodę w zaliczniu semestru. W celu wyjaśnienia sytuacji proszę o @. Proszę również procedować w ten sam sposób w przypadku jakichkolwiek niejasności.

Jak wielokrotnie wskazywałam w trakcie zajęć - Państwa aktywość również została doceniona. Dla grup C13 oraz C14 (9 spotkań) - uzyskanie pięciu (i więcej) plusów powodowało podwyższenie oceny o pół. W grupie C17 (6 spotkań) należało zdobyć przynajmniej trzy plusy. 

 

Z poważaniem,

Ilona Szwedziak - Bork 

Dyżur - zmiana

2019-01-25

Szanowni Państwo,

 

uprzejmie informuję, że najbliższy dyżur odbędzie się w środę, tj. 30 stycznia br. w godz. 12:00 - 13:30.

 

Z poważaniem,

Ilona Szwedziak 

Podstawy prawa cywilnego - oceny

2019-01-25

Szanowni Państwo,

 

w folderze PPC znajdą Państwo skany rozliczenia semestralnego. W zestawieniu (odręcznym) uwzględniłam Państwa obecności, aktywności oraz oceny z obu kolokwiów. Aktywność w postaci przynajmniej pięciu plusów znalazła odzwierciedlenie w ocenie końcowej (ocena podwyższona o połowę). Oceny zostały już wprowadzone do USOSu.

Osoby, które mają więcej aniżeli dwie nieobecności, a także osoby, które nie zaliczyły któregokolwiek kolokwium, zapraszam na dyżur. 

 

Z poważaniem,

Ilona Szwedziak 

Intellectual Property in the Food Sector

2018-11-28

Szanowni Państwo,

 

serdecznie zachęcam do wzięcia udziału w bezpłatnym kursie on - line doltyczącym własności intelektualnej w sektorze spożywczym. 

Kurs jest owocem projektu realizowanego w ramach EIT FOOD przez Uniwersytet Warszawski, MASPEX, Technion, PepsiCo oraz Ecole Polytechnique Federale de Lausanne. 

Poniżej link do kursu:

 

https://www.futurelearn.com/courses/intellectual-property-management-food

 

Pozdrawiam,

Ilona Szwedziak 

EQUIS
AASBI
Uniwersytet Warszawski
PRME
Ceeman
ACCA
HR Excellence in Research
Eduniversal ranking
Eduniversal
Ministerstwo Nauki
Polska Komisja Akredytacyjna

© Copyright: Wydział Zarządzania Uniwersytetu Warszawskiego

ul. Szturmowa 1/3, 02-678 Warszawa
tel: +48 22 55 34 002, fax: +48 22 55 34 001; mail: wz@wz.uw.edu.pl

NIP: 525-001-12-66

 

Administratorem strony jest Sekcja Informacji i Promocji WZ UW

 

 

projekt: VisualTeam Logowanie dla pracowników